Kindercadeaus voor je favoriete kinderen

 

Een van de geneugten van schenken is het zien van de lachende gezichten van kinderen die geschenken ontvangen. Te vaak sturen we cadeautjes naar onze kinderen. We sturen ze verjaardags- en vakantiecadeaus. We sturen geschenken om kinderen aan te moedigen als ze ziek zijn en om hen te belonen voor het goed doen op school. Er zijn verschillende criteria waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van cadeaus voor kinderen. Geschenken moeten geschikt zijn voor de leeftijd van het kind en veilig zijn. Het moet ook leuk en leerzaam zijn. Dit artikel biedt enkele ideeën voor cadeaus voor kinderen.

1. Pluche dieren:

Knuffels zijn het beste voor kinderen ouder dan een paar maanden. Deze omvatten onze favoriete teddyberen, eenden, leeuwen en honden. Je kunt knuffels vinden die niet alleen zacht en gezellig zijn, maar ook kunnen zingen. U kunt bijvoorbeeld een opgezette eend vinden die “You are my Sunshine” zingt. Het is een geweldige kinder cadeaus om je kind te laten weten hoeveel je van hem/haar houdt voor haar.

2. Speciale gevallen voor knuffeldieren:

Deze pluche dieren met een speciaal thema zijn perfect voor oudere kinderen. U kunt bijvoorbeeld bijna iedereen, inclusief volwassenen, een zingende verjaardagsbeer sturen die ‘Happy Birthday to You’ zingt. Andere pluche dieren voor speciale gelegenheden zijn de Vrolijke Beer en de Vrolijke Kikker. De knuffelbeer arriveert op zijn voorhoofd met een verband om zijn krukken. Ze zwaaien terwijl ze lopen en zingen “I’m feel good”. Ze zijn waarschijnlijk het meest geschikt voor kinderen die herstellen van een gebroken arm of been die balspelletjes spelen. Kinderen zullen zeker sneller herstellen als een beer of een kikker zingt.

3. Geschenkmanden voor kinderen:

Kinderen zijn dol op leuke activiteiten. Kinderen in de kleuterklas kunnen geschenkmanden vol Crayola-kleur- en activiteitenboeken, kleurpotloden, bubbels en schattige teddyberen krijgen. en hun favoriete snack. Een mand moet voor vele uren speelplezier zorgen. Deze leuke geschenkmand fleurt de dag van elk kind op en houdt ze lang bezig. Daarnaast was de mand gevuld met heerlijke lekkernijen zoals cracker jacks, chocolate chip cookies, jelly beans en gelukskoekjes voor kinderen. Snacks zorgen voor voldoende goede maaltijden.

4. Kinderverzorgingspakket:

Voor kinderen vanaf 6 jaar kunnen wij een kinderactiviteitenpakket opsturen. Deze geschenkdoos is gevuld met puzzelboeken, kinderraadsels en puzzelactiviteitenboeken, glowsticks, kinderkaartspellen (Go Fish, Crazy 8), squishy stopverf en squishy smiley stressballen. Om je tijdens het spel vol te houden, bevat het Care-pakket veel van Amerika’s favoriete snacks, waaronder Pringles-chips, met Ritz-Bit-kaas gevulde crackers, Cracker Jacks, Nestle Crunch Chocolate Bars en Reese’s Peanut Butter Cups. Een verzorgingspakket kan worden verzonden voor een verjaardag of om hun dag op te fleuren als ze weg zijn.

5. Kindertaart:

Als je meer quality time met je kinderen wilt doorbrengen, kun je ze een cadeau sturen om samen een cake te bakken. Kinderen vinden het heerlijk om hun eigen snacks te maken. U kunt een geschenk van Frogy Bake Cake sturen. Hiermee kun je quality time besteden aan het samen bakken van taarten. “Froggy Bakes a Cake” is een klassiek sprookje over een nieuwsgierige kleine kikker en zijn leuke bakavonturen. Met dit cadeau en jouw hulp kan jouw kind samen met Froggy een avontuur beleven. Geschenken zijn onder andere chocolade fudge cake mix, opgeklopte vanille glazuur, decoratief glazuur, het boek “Froggy Bakes a Cake”, en de knuffelige Froggy zelf. Al deze ingrediënten worden geserveerd in een hoogwaardige witte keramische mengkom en een houten lepel. Kinderen leren over bakken, maken dingen die ze nog nooit eerder hebben gemaakt en hebben tegelijkertijd plezier.

6. Snoepgeschenk:

Kinderen zijn dol op snoep. Een jelly bean-machine zou een geweldig cadeau zijn voor je favoriete kind. Gemaakt van gietijzer en glas, produceert deze jelly bean machine 8oz. Een zak met verschillende smaken jelly beans kan meer dan 3 pond jelly beans bevatten. Het is een nostalgische reis naar een eenvoudige plek en tijd waarin jelly beans de favoriete snack van kinderen waren.

7. Filmcadeaumand:

Kinderen zijn dol op films kijken. De Movie Night Gift Basket biedt alle snacks die je gezin kan eten tijdens het kijken naar een film. Dit geschenkblik bevat Cracker Jacks, Cookies, M&M’s, Twizzlers rode drop, Rice Krispy-lekkernijen en magnetronpopcorn, aangevuld met Old Time Classic Coke. Beschikbaar met of zonder een 10 of 15 Blockbuster Gift Card.

8. Gepersonaliseerde kindercadeaus:

Op een speciale dag is het leuk om een gepersonaliseerd cadeau te sturen met daarin de initialen van de ontvanger en een korte boodschap. Kinderen zullen dol zijn op de mogelijkheid om hun eigen muziek te creëren met deze standaard 10-gaats (diatonische) mondharmonica gemaakt van hooggepolijst roestvrij staal.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *