Top Tag

Nu de zomer voorbij is en iedereen de airconditioning uit kan zetten, is het tijd om je voor te bereiden op de lange winter. Het zou pure luxe zijn om de thermostaat aan te zetten en achterover te leunen en te ontspannen, maar we moeten allemaal op onze hoede zijn voor hoe kostbaar oververhitting kan zijn. Afhankelijk van waar u woont, kunnen de stookkosten oplopen tot 25% tot 50% per jaar. Leven met een verkoudheid is dus nooit een optie, maar als je wat verandert, kun je voorkomen dat je verkouden wordt.
warmtepomp deurne U kunt de hele dag door zoveel geld besparen! Hier zijn enkele opties die uw vakantie minder duur maar plezierig maken!

Het eerste en belangrijkste dat u moet doen, is isoleren. Dit betekent dat u gaten of spleten moet sluiten om te voorkomen dat koude lucht uw huis binnendringt. Isolatie kun je meestal bij elke bouwmarkt kopen. U kunt de behoefte aan verwarmingen zelfs verminderen door alle mogelijke factoren aan te vallen. Als het huis lang geleden slecht is ontworpen of gebouwd, kan het problemen hebben met overmatige ventilatie en zal het moeten vertrouwen op grotere materialen. U kunt plastic zeilen gebruiken om de ramen te bedekken, en het is een goed idee om een ​​oude lap of laken aan de voet van de deur te leggen om te voorkomen dat koude lucht door de ruimte tussen de deur en de vloer naar binnen komt.

Een ander belangrijk ding is om de warmte met 5 tot 10 graden te verlagen. Dus als je hem normaal op 75 graden zet, trek dan een lichte trui aan en laat hem een ​​paar inkepingen zakken. Gebruik de verwarming ook niet als je niet thuis bent! En het huis zal bevroren zijn als je thuiskomt, maar draai de temperatuur niet naar 90 graden om het sneller op te warmen. Dit is een enorme verspilling van geld en warmte. Zet hem aan op de ingestelde temperatuur en wacht! Als je besluit om zo min mogelijk gebruik te maken van de centrale verwarming, kan een ruimteverwarmer een goede investering zijn. Hij is draagbaar, dus je kunt alleen de kamer verwarmen die je gebruikt, niet het hele huis.

Het is erg belangrijk om uw verwarmingsapparatuur up-to-date te houden. Het hebben van een oude of vuile oven of warmtepomp kan de prestaties aanzienlijk beïnvloeden en uiteindelijk veel warmte verliezen. Als u geen gemakkelijke toegang heeft tot uw boiler of fornuis, bel dan een professional om het te controleren. De kachel zal veel beter werken als hij wordt schoongemaakt of gerepareerd. Wat je ook kunt doen, is je boiler isoleren door hem in een isolerende deken te wikkelen. Dit helpt warmte vast te houden en het duurt minder lang voordat het water is opgewarmd.

Er zijn een paar eenvoudige dingen die u kunt doen om uw verwarmingskosten laag te houden als het gaat om uw dagelijkse activiteiten. Voordat je ‘s ochtends naar je werk gaat, zet je alle zongerichte ramen open om overdag zoveel mogelijk warmte binnen te laten. Als de zon ondergaat, sluit je de gordijnen om warme lucht binnen te laten. Om het gebruik van heet water zoveel mogelijk te vermijden, wast u al het wasgoed in koud water. Je kleding wordt net zo schoon! Halveer ook je douchetijd. U kunt 33% besparen op uw verwarmingsfactuur voor warm water!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like