Top Tag

 

Stralen is een reinigingsmethode die wordt gebruikt om een oppervlak schoon te maken door deeltjes met zeer hoge snelheden voort te stuwen. Luchtstralen is een van de meest voorkomende soorten stralen, maar er zijn verschillende andere soorten stralen die kunnen worden gebruikt. U kunt straalapparatuur kopen of huren bij een specifiek bedrijf of contact opnemen met een bestrating reinigen servicebedrijf om het werk voor u te doen. Lees verder wat er precies komt kijken bij het straalproces.

Er zijn twee factoren die kunnen veranderen in een straalreinigingsproces: het type deeltjes dat wordt gebruikt voor stralen en de snelheid waarmee deeltjes worden gestraald. Het type te reinigen oppervlak bepaalt het gebruikte deeltjestype en de gebruikte snelheid. De verschillende soorten deeltjes die worden gebruikt zijn:

  • lucht
  • water
  • zand
  • ijs
  • walnoot schelp
  • glas
  • natriumcarbonaat

Alle bovengenoemde deeltjes worden van het oppervlak voortgestuwd door een combinatie van lucht en kracht, waarbij puin en stof worden losgemaakt. Over het algemeen kunt u met reinigingsapparatuur de focus en intensiteit van de deeltjes regelen, zodat ze zich kunnen aanpassen aan verschillende oppervlakken.

Zoals eerder vermeld, zijn de deeltjes die tijdens het stralen worden gebruikt, afhankelijk van wat er wordt gereinigd. Stenen bestratingen kunnen bijvoorbeeld gewoon water en lucht gebruiken, terwijl metalen oppervlakken veel hardere materialen vereisen, zoals zand.

Afhankelijk van uw behoeften zijn de voordelen van het inschakelen van een professioneel straalbedrijf:

U bent gekwalificeerd en bedreven in deze specialiteit, dus uw eindproduct is waarschijnlijk perfect.
Doordat we weten welke korrel we het beste kunnen gebruiken, beschadigen we het oppervlak minder snel.
Zij zorgen uiteraard dagelijks voor het stralen, dus beschikken over de juiste apparatuur.
Aan de andere kant wil je het werk misschien zelf doen. In dit geval hoeft u zich geen zorgen te maken dat u veel geld uitgeeft aan een nieuwe straalmachine, aangezien er veel bedrijven zijn die straalapparatuur huren. voor uw huis.

Of het nu een professional is die het werk voor u doet of u doet het zelf, wat u ook kiest, stralen is een geweldige manier om vuil en puin te verwijderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like