Top Tag

 

Als u per vliegtuig naar Denver reist, zijn er een paar dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u van het vliegveld komt of door de stad reist. Afhankelijk van uw portemonnee kunt u het transport krijgen dat u wilt.

auto en taxi

Taxi’s zijn voertuigen die zich meestal net buiten de luchthaven of het bagageafhaalgebied bevinden. Taxi’s zijn standaard voertuigen die passagiers kunnen huren. Taxi’s zijn veel beter dan het openbaar vervoer en zijn behoorlijk kosteneffectief. Als je nieuw bent in Denver, is het een goed idee om eerst naar de taxitarieven te vragen, aangezien de meeste geen vaste tarieven hebben. U wilt absoluut niet meer geld uitgeven dan u had verwacht bij het betalen van een taxichauffeur. Neem indien mogelijk een plattegrond mee en vraag de taxichauffeur of hij of zij een alternatieve route weet. De meeste taxichauffeurs zijn handig in de stad en brengen u met gemak waar u maar wilt. De meeste taxichauffeurs ontvangen graag fooien. Dus als je stressvrij wilt rijden, overweeg dan dit.

Limousine en Sedan

Deze twee zijn de duurste vervoermiddelen op de luchthaven. De sedans en limousines zijn verkrijgbaar in vele maten, modellen en kleuren afhankelijk van wat u wilt. Limo’s zijn erg duur en alleen al op een limousine rijden is een geweldige ervaring. De meeste limousine taxi luchthavenvervoer vervoerders maken gebruik van luxe sedans, limousines en bestelwagens. Aanvullende diensten, waaronder alcoholische dranken, champagne en rode lopers, zijn meestal tegen betaling beschikbaar. Het voordeel van deze service is dat het creditcardbetalingen accepteert en online reserveringen maakt. Limo’s en sedans worden meestal bestuurd door professionele chauffeurs en zullen u de hele tijd bezig houden. Het enige nadeel van limousines is dat de meeste bedrijven geen zware bagage accepteren.

pendeldienst naar de luchthaven

Luchthavenshuttles zijn over het algemeen veel goedkoper dan taxi’s en veel comfortabeler dan openbaar vervoer. Handig vervoer, vooral als u in een groep reist of meer dan 2 stuks bagage heeft. Het enige probleem met de Airport Transit Shuttle is dat deze op schema werkt. Dit betekent dat de shuttle pas vanaf de luchthaven kan vertrekken als deze vol is. Een taxi of limousine is aan te raden om de drukte te vermijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like