Top Tag

Als je ooit aan cupping therapie hebt gedacht. Wel zijn we benieuwd naar het concept of hoe Hijama jouw gezondheid ten goede kan komen. Dan zijn hier acht redenen om aan de slag te gaan. Om precies te zijn, cupping wordt al sinds de oudheid gebruikt in Egypte. Maar de laatste tijd hoor ik over beroemdheden, atleten en modellen die een behandeling ondergaan! Cupping wordt ook wel Hijama Amsterdam genoemd.

Wat vind jij van facecupping? Hoe gebruik je het en voel je het effect?
Bekers die in Hijama worden gebruikt, zijn gemaakt van bamboe of plastic. De meeste zijn echter van glas. Het wordt vóór en tijdens de behandeling op het gezicht van de persoon aangebracht om een soepele beweging van de cup te bevorderen. Cupping-therapie creëert een thermische zone die zorgt voor een stabiele bloedcirculatie. Dit helpt de spieren te ontspannen.
Hier is de beste informatie over Hijama. Laten we dat eens van dichterbij bekijken.

Cupping therapie (voordelen)

Gewichtsverlies: het aanbrengen van een cup op het rechter apicale kanaal resulteert in het losmaken van het weefsel. Het verwijdert veel bloed. Dit zal uw metabolisme stimuleren en u herstellen naar een hogere efficiëntie.

Betere spijsvertering Mensen met verminderde eetlust na cupping ontwikkelen hun eetlust naar een meer aanpasbaar niveau. Cupping helpt ook om het spijsverteringsstelsel te herstellen. Indigestie, opgeblazen gevoel en brandend maagzuur zijn merkbaar verbeterd.

Hardnekkig vet verminderen: Cupping houdt ook hardnekkig vet in de buik vast. dijen en onderarmen. Hijama profiteert door het verlies van het diepe weefselvet van het lichaam. Vet krijgt vocht voordat het via het lymfestelsel wordt verwijderd.

Gemeenschappelijke recreatie: Cupping-therapie verlicht emotionele en fysieke spanning in het lichaam.

Hijama-voordelen voor gewichtsverlies

Cupping is een natuurlijke remedie die gewichtsverlies versnelt en de spijsvertering bevordert. Er kan gedurende een korte periode enige angst zijn. Maar dit zal verdwijnen. Het komt door het vacuüm dat aan het weefsel trekt. Voordat u begint met cuppen om af te vallen, kan uw lichaam zwak worden en niet meer langzaam werken, zoals u zou verwachten.

Hijama helpt lichaamsweefsels te revitaliseren en te revitaliseren. Het repareert en regenereert zichzelf om een fantastische machine te worden die voor u is ontworpen. Je lichaam is constant bezig zichzelf te herstellen. Het zal u meer in de richting van uw doelstellingen voor gewichtsverlies brengen.

Lees meer: Wat u moet weten over PCOS

Hijama-voordelen voor de huid

Huidverzorging is tegenwoordig een hoofdbestanddeel van gesprekken geworden en een gebied van onderzoek, experimenten en behandelingen. Zowel mannen als vrouwen erkennen de zorg voor hun huid. Met de ontwikkeling van complexe formuleringen voor een probleemloze huid nemen de meeste mensen ook hun toevlucht tot verouderde oplossingen en behandelingen.

hijama gezichtscups

Of het nu in de cosmetische industrie of in de geneeskunde is, dermatologie richt zich op de belangrijkste elementen van huidverzorging:

zachte huid.
Vermindert een ongelijkmatige teint.
Verminder acne of puistjes.
Verminder rimpels en fijne lijntjes voor een frissere, jeugdigere en aantrekkelijkere uitstraling.

Hijama-therapie speelt een belangrijke rol bij de behandeling van huidproblemen en andere aandoeningen. Hijama wordt vaak ‘Facial Cupping’ genoemd voor het gezicht en de huid. Deskundigen debatteren over dit onderwerp en tegenwoordig gebruiken veel mensen het om problemen te behandelen en te genezen, zoals:

acne huid
donkere cirkels
zwelling
Littekens en markeringen zijn zichtbaar op het gezicht en andere gebieden.
fijne lijntjes en rimpels
Ongelijke huidskleur of ongelijke pigmentatie
Verstrakking van de huid en styling van de kin en hals Verbeterde kaaklijn

Voordelen van Hijama voor vrouwen

Een studie vond hijama om onvruchtbare vrouwen te helpen. Het is ook nuttig voor vrouwen met polycysteuze eierstokken en symptomen van de menopauze.

onvruchtbaarheid proces

Hijama helpt het lichaam te reinigen en hormonen te reguleren. Reguleert de menstruatiecyclus en hormonale onbalans. Het helpt de kracht van het immuunsysteem te verbeteren. We hebben veel hoge vruchtbaarheidscijfers gezien bij vrouwen en mannen na een Hijama-behandeling.

Beheer van polycysteus ovariumsyndroom (PCOS)

Zoals hierboven vermeld, is Hijama uitstekend voor alle vrouwelijke problemen, cysten en andere chronische “vrouwelijke problemen”. We hebben talloze vrouwen behandeld die lijden aan PCOS, vooral jonge vrouwen via Hijama.

conclusie

Als u een van de bovenstaande aandoeningen heeft, bijvoorbeeld een gezondheids- of huidprobleem heeft en behandeld wilt worden. Probeer Hijama in ieder geval elke dag. Wat moet ik krijgen? Hijama helpt je om je meer ontspannen, lichter, vrediger, pijnvrij en in balans te voelen. Ze voldoen ook aan de vereisten van de Soennah door ‘ibadat’ uit te voeren.

Vergeet niet dat cupping niet de enige manier is om gewicht te verliezen. Het is ook belangrijk om uw dieet onder controle te houden en regelmatig te bewegen. Cupping kan uw resultaten verbeteren. U moet er echter niet op vertrouwen als remedie tegen overgewicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like