6 bronnen die u moet onderzoeken om informatie over fitness te vinden

 

Invoering

Er is een groot aantal bronnen beschikbaar, zowel online als offline, voor wie op zoek is naar authentieke informatie over gezondheids- en fitnessprogramma’s. Gedrukte tijdschriften, boeken, dvd’s en fitnesscentra in offline en een verscheidenheid aan websites online bieden verbijsterende informatie over dit populaire onderwerp. Binnen deze groepen zijn er verschillende categorieën bronnen die informatie verstrekken over gezondheids- en fitnessonderwerpen. De gegevens die uit deze bronnen zijn verzameld, kunnen worden gecombineerd met de gegevens die uit andere populaire gebieden zijn verzameld, zodat u de beste oplossing voor uw behoeften kunt vinden.

Deze bronnen worden hieronder toegelicht:

1. De 3 populairste zoekmachines.

Google, MSN en Yahoo hebben hun eigen gezondheidsportalen. Hoewel de informatie die op deze plaatsen beschikbaar is misschien niet zo gedetailleerd is als op de beste gezondheids- en fitnesssites, zijn ze toch de Nieuws Vandaag moeite waard om te bestuderen en waardevolle gegevens te verzamelen.

A. Het gezondheidsportaal van Google is te vinden op: google.com/Top/Health/Fitness

Hier vindt u 6 websites over gezondheids- en fitnessonderwerpen.

B. De MSN-gezondheidswebsite is te vinden op: health.msn.com

Uitgebreid, is het juiste woord om deze site te beschrijven. Zoveel onderwerpen met betrekking tot gezondheid en fitness krijgen een speciale vermelding en de sitenavigatie is heel eenvoudig en gemakkelijk. Deze site ziet er erg indrukwekkend uit en biedt goede inhoud op verschillende gebieden van gezondheid en fitness.

C. De gezondheidswebsite van Yahoo heeft een vergelijkbare URL als MSN. Verander gewoon MSN in Yahoo

Deze site heeft, naast goed verzamelde gegevens, video’s om de details van gezondheidsgerelateerde onderwerpen uit te leggen. Het is de moeite waard om wat tijd door de site te bladeren.

2. E-zine

Sommige e-zines over gezondheid en fitness zitten boordevol geweldige dingen. Blader door de lijst met e-zine en abonneer u op de e-zines die u aanspreken. U kunt zich abonneren op meer e-zines en u afmelden voor e-zines waar u niet tevreden mee bent. Aan het einde zul je aanzienlijke gegevens verzamelen die je behoorlijk nuttig zou moeten vinden.

3. Gezondheidsportalen van tv-nieuwskanalen

Deze websites zijn breed gebaseerd op gezondheidsonderwerpen. Details over fitnessspecifieke onderwerpen zullen dus niet volledig zijn.

Populaire nieuwszenders CNN, BBC, NDTV en andere soortgelijke sites op internet hebben hun eigen portals voor gezondheid en fitness. Blader door deze sites en vind de juiste pagina’s om de informatie te krijgen waarnaar u op zoek bent. Het kost niet veel tijd.

4. Websites voor senioren met gezondheidsproblemen

De gezondheidsproblemen van senioren hebben speciale aandacht nodig. Verschillende sites geven informatie over dit onderwerp.

Kijk eens op deze site: seniorshealthandfitness.com

De site geeft links naar enkele gerelateerde sites waar u de informatie kunt vinden die u nodig hebt. In het geval van senioren is het vinden van de juiste gemeenschappen om deel van uit te maken een zeer lonende zoektocht.

5. Informatie uit andere zorgstelsels.

Ayurveda gezondheidsmanagementsysteem, uit India, wordt beschouwd als een van de oudste en populaire gezondheidssystemen. U kunt leren hoe dit systeem fitnessproblemen aanpakt uit de e-books en online cursussen die op deze websites worden aangeboden. Ze nemen u mee naar de wereld van fitness vanuit een ander perspectief. Een andere categorie sites die fitnessgerelateerde problemen vanuit een andere invalshoek behandelen die tegenwoordig aan populariteit wint, is natuurlijk nieuws. De insteek is hier natuurlijke gezondheid en natuurlijk leven. Zelfs als je nog niet eerder ayurveda of andere natuurlijke genezingssystemen hebt geprobeerd, zul je blij zijn dat je iets hebt geleerd over andere gezondheidsmanagementsystemen om je kennis over gezondheid en fitheid te verbeteren.

6. Nationale medische bibliotheek van de Verenigde Staten

Deze website is een overheidsinstantie en herbergt de grootste medische bibliotheek ter wereld. Er is een interne zoekmachine waarmee u zeer snel de zoekresultaten krijgt. Een must-try website voor iedereen die op zoek is naar informatie over gezondheidsgerelateerde onderwerpen. Een andere website waar je op moet letten is die van Amerikaans hart. Wanneer u over gezondheidskwesties praat, komt het onderwerp hart altijd als eerste aan de orde. Deze website legt uit waarom regelmatige lichaamsbeweging centraal staat voor een goede werking van uw hart. Hier is er nog een; De website op answer bag heeft een enorme community, heeft 32 secties over gezondheid en fitness en laat je vragen stellen die door experts worden beantwoord!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *